top of page
  • Foto van schrijverThe Cosy Corner

Tom's Diner

Courtney Cox, jaja dé Monica van Friends, is hier al geweest! En ik begrijp heel goed waarom.

Tom's Diner is een restaurant met een gezellige en rustieke uitstraling. De vele houttinten en bakstenen muren maken je bezoek extra cosy en aangenaam.


Let's talk food (restaurant)

Bij Tom's Diner kun je onder andere kiezen uit een tiental verschillende tapasgerechtjes, waaronder patatas bravas, gelakt buikspek, lookbroodjes... kortom: alleen maar lekkere gerechtjes.

Geen trouwe tapasfan? No problem, want ook à la carte staan er heerlijke opties opgelijst. Je kunt er kiezen uit enkele klassiekers zoals garnaalkroketjes, kabeljauw, dunne lende, maar ook uit pasta's, slaatjes, enkele desserts én niet onbelangrijk: ook vegetarische en vegan opties.

Neem gerust zelf een kijkje op de kaart.

Ik nam er als voorgerecht tartaar van zalm. Die was heel lekker én mooi gepresenteerd, het oog wil ook wat ;). Nadien koos ik voor een echte Vlaamse klassieker: biefstuk (Dunne lende) met heerlijke frietjes.

Tom's Diner is zeker een aanrader in Brugge, maar ook thuis kun je genieten van deze lekkere keuken.

Lees verder onder de foto's.

Let's talk food (afhaal)

Tom's Diner was het laatste restaurant dat ik bezocht voor de coronacrisis en ook 1 van de eersten waarvan we thuis genoten hebben. We bestelden een Moederdagmenu voor 4 personen. Wat zat daarin? 2 voorgerechtjes: Vitello tonnato en tartaar van zalm, 1 hoofdgerechtje: gevulde hoevekip met aardappeltjes en als dessert moelleux au chocolat.

Ik moet je zeggen: het smaakte even lekker als het klinkt.

Nu corona nog altijd de deur niet uit is, gaat Tom's Diner door met een afhaalmenu. Elke vrijdagavond en zaterdagavond kun je daarvan genieten.

Bereikbaarheid

Adres: West-Gistelhof 23, 8000 Brugge

Met de auto: ligt op 10 minuten van het station van Brugge & op 7 minuten van de Markt. Je kunt je auto kwijt in 1 van de zijstraatjes nabij Tom's Diner.

Met de bus: bussen 4 & 14 brengen je het dichtst bij je bestemming

Te voet: 10 minuten wandelen van de Markt & 30 minuten vanaf het station

Met de fiets: op 2 minuten fietsen van de Markt & op 10 minuten van het station

-

Volg Tom's Diner!

-

Cosy Kisses - Sara x

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

POPULAR POSTS