top of page
  • Foto van schrijverThe Cosy Corner

Basiel Urban Greenhouse


Koffie, plantjes, decoratie én dogs? I guess I just found my new favourite hotspot! Basiel Urban Greenhouse is genoemd naar de hond van de uitbaters, Basiel dus. De Franse bulldog is het gezicht van de zaak en past perfect in het plaatje. Met Basiels Insta worthy interieur beland je precies rechtstreeks in een Pinterestfoto - de perfecte setting dus!

Let's talk food & drinks

Als latte-girl heb ik soms weinig keuze in koffiebars - wat op zich mijn eigen fout is - dus to spice things up bestel ik graag eens een chai latte. Dat is eigenlijk melk met theekruiden en specerijen. Geen koffie dus, maar wel een goed alternatief als je eens iets anders zoekt. Wanneer je bij Basiel zo'n fameuze chai latte bestelt krijg je er een hele beleving bij: een kannetje met de melk en kruiden, een tas met een filter om de melk van de kruiden te scheiden, een potje honing en een kaneelstokje. YUM! Zo lekker en leuk gebracht - een echte aanrader!

Bij Basiel Urban Greenhouse staan er ook cupcakes, taart & cake op de kaart, maar ook nacho's (met feta dip!) en nog heel wat meer. Toen mijn zus en ik er langsgingen bestelden we elk een cupcake: 1 met chocolade en koffie en 1 met bresiliennenootjes, alweer super lekker en smeuïg.

Ook niet de grootste koffiefan? Basiels huisgemaakte limonade is minstens even lekker!

Niet alleen als mens word je er in de watten gelegd, maar ook Milou werd er heel hartelijk ontvangen. Met de nodige 'oohs & aahs' - we know, she's too cute - kreeg ook Milou haar eigen potje water. Volgens mij was ook zij er heel content mee.

Bereikbaarheid

Adres: Mariastraat 13, 8000 Brugge (een zijstraat van het Simon Stevinplein)

Met de bus: Lijn 1, 4, 6, 11, 12 & 16 --> dichtste halte: Sint-Salvator - ook bij halte Markt ben je al vrij dichtbij

Met de fiets: Je fiets kan je makkelijk kwijt op het Simon Stevinplein

Te voet: alles is heel goed bereikbaar - op wandelafstand van 't Zand en de Markt

Met de auto: parking 't Zand of parking Zilverpand zijn je beste opties hier

--

Enjoy!

Cosy Kisses x - Sara

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

POPULAR POSTS