top of page
  • Foto van schrijverThe Cosy Corner

In The Mood - Brugge


Een van mijn favoriete restaurantjes is sinds kort verhuisd naar een van mijn favoriete plaatsjes in hartje Brugge. Of met andere woorden: In The Mood is vanaf nu terug te vinden in het Minnewaterpark. En geloof het of niet, maar de nieuwe locatie laat het eten precies nog beter smaken dan voordien.

De locatie is niet zomaar gekozen, want waar je In The Mood nu kan vinden, is ook Bar Boutique van Hotel 'T Fraeyhuis gevestigd. Beiden ook aanraders om even langs te gaan!

In het vorige pand op 't Zand in Brugge had In The Mood een eerder rustieke en authentieke uitstraling. Nu, in het Minnewaterpark, is alles er veel strakker en moderner. Een verandering die het restaurant zeker een boost geeft én het creëert extra cosiness.

Let's talk food

De kaart heeft samen met de nieuwe locatie, een kleine aanpassing ondergaan. Ze is net iets minder uitgebreid dan voordien, maar er is zeker nog genoeg keuze. Er zijn warme en koude tapas, salades, oma's klassiekers en er is ook nog keuze uit enkele ambachtelijke kroketjes.

Bij de tapas zijn de Aziatische kipreepjes, de nacho's en de gamba's à la plancha mijn favorieten. De kipreepjes zitten in een potje met een laagje honing, dat maakt het echt enorm lekker.

Onlangs at ik er de mosseltjes in look met frietjes, alweer een echte aanrader! Ikzelf ben normaal geen grote fan van look, maar hier was ik toch positief verrast. De mosseltjes in witte wijn zijn ook heel lekker.

Enkele gerechtjes die ik ook zeker aanraad: stoofvlees, steak en de balletjes in tomatensaus met kroketjes. Allemaal heel klassieke, typisch Vlaamse gerechten die telkens in de smaak vallen bij jong en oud.

In The Mood is dan ook niet voor niets het restaurant dat ik telkens aanraad aan wie nood heeft aan "iets lekkers en niet te duur".

! reserveren is noodzakelijk !

Bereikbaarheid

Adres: Minnewaterpark 15, 8000 Brugge

Te voet: vanaf het stationsplein ligt In The Mood op 8 minuten wandelen (700m)

Met de fiets: vanaf het stationsplein is het 2 minuten fietsen

Met de auto: er is parkeermogelijkheid bij het restaurant (ook rondom)

Socials

Volg In The Mood op Instagram & Facebook.

Cosy kisses x - Sara

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

POPULAR POSTS