top of page
  • Foto van schrijverThe Cosy Corner

De leukste (online) winkeltjes


Shopverslaving? Nee. (ontkenning is de eerste fase) - Laat ons toegeven dat online shoppen niet alleen super handig is, maar ook leuk is om de tijd te doden. Het hoeft niet altijd Zalando of De Bijenkorf te zijn waar je leuke items op kan scoren, denk ook eens aan de lokale winkeltjes. Zij bieden vaak hele toffe spulletjes aan die je op die grote sites moeilijker kan spotten. Hier een lijstje van mijn favorieten:

Milla&Milly - Brugge

Deze winkel is echt mijn guilty pleasure, ik kan niet gaan shoppen zonder er even binnen te gaan. Keer op keer leuke kledij, accessoires, schoenen,...Om de 2 weken komt er nieuwe kledij binnen, dat maakt de shopervaring nog leuker aangezien je altijd verzekerd bent van nieuwe items in de winkel.

Bij Milla&Milly word je steeds onthaald met een glimlach en ga je er - meestal - buiten met goedgevulde zakken, of een winkelmandje want je kan ook online shoppen (!!). Bekijk hier de website.

Adres: Noordzandstraat 55, 8000 BRUGGE

Lenz - Turnhout

Lenz Fashion & Lifestyle Store verkoopt niet enkel leuke kleren, maar ook leuke stationaryartikelen zoals notitieboekjes en planners. Op gebied van kledij heeft Lenz super toffe truien en de mooiste kleedjes. Ik ben heel grote fan van hun Instagramaccount, het is een echt pareltje. Houd hun Instagramstories ook zeker in de gaten daar verschijnen vaak updates over nieuwe artikelen online en in de winkel.

Adres: Herentalsstraat 2, 2300 TURNHOUT

Miss Marie Fashion - Roeselare

Girlboss alert! Lore Snijkers stampte dit jaar haar eigen winkel uit de grond in Roeselare. Ze startte met een pop-upstore in Brugge waar ik enkele hele toffe stuks heb kunnen scoren. Sindsdien ben ik grote fan van haar winkel en bezoek de website bijna wekelijks. Je vindt er leuke broeken, schoenen, jurkjes, accessoires...Be quick want de stuks vliegen de deur uit en geraken wel eens 'out of stock'.

Adres: Delaerestraat 6, 8800 ROESELARE

*

Cosy Kisses - Sara

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

POPULAR POSTS