top of page
  • Foto van schrijverThe Cosy Corner

Lunchrestaurant Tougou - Brugge


Lunchen, misschien wel mijn favoriete moment van de dag. Natuurlijk wordt dat moment 10 keer beter als het ergens kan waar het gezellig, mooi én heerlijk is. Met andere woorden, bij lunchrestaurant Tougou is dat het geval.

Let's talk food

Seizoensgebonden gerechtjes voor fijnproevers, daar gaat het om bij Tougou. Nu vind je er bijvoorbeeld butternut, schorseneren en patrijs op de menukaart. De suggesties worden meegedeeld in het restaurant zelf of je kan al eens kijkje nemen op hun prachtige website.

Ik at er de 'Fleur de Wagyu, focaccia en dragonmayonaise' als suggestievoorgerecht. De foto hieronder zal je waarschijnlijk meer duidelijkheid brengen, maar ik kan je alvast verzekeren, het was héérlijk.

'Raviolis van kingkrab en butternut in rode curry' - alweer, wow. Hoewel de portie zeker genoeg was, vond ik het verschrikkelijk jammer dat mijn bord zo snel leeg was.
Meeneemtraiteur
Nog meer goed nieuws! Tougou is ook een traiteurzaak. Binnenin het restaurant bevindt zich een vitrine met heel wat lekkers om mee te nemen. Ook kan je er bestellingen plaatsen zoals bijvoorbeeld voor de feestdagen. Voor meer info over wat je precies kan bestellen en wanneer je de gerechten kan afhalen, bekijk je best de website even.
Bereikbaarheid
Zoals je hierboven al enkele keren las, Tougou is een lunchrestaurant. Denk er dus aan bij het reserveren van een tafel dat de openingsuren anders zijn dan een gewoon restaurant (ook te vinden op de website).
Tougou vind je halverwege de Smedenstraat, een zijstraat van 't Zand, op het adres: Smedenstraat 47, 8000 BRUGGE.
Met de auto: parkeren kan je in de straat, maar daar is geen garantie op. Best parkeer je je auto onder parking 't Zand, op wandelafstand van het restaurant.
Fiets: aangezien Tougou zich in het centrum bevindt, kan je je fiets praktisch overal kwijt. Er is plaats in de Smedenstraat, maar ook onder parking 't Zand is er een gratis overdekte fietsparking.
Bus: elke bus die stopt bij halte 't zand.
*
Cosy kisses x Sara

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

POPULAR POSTS