top of page
  • Foto van schrijverThe Cosy Corner

De mooiste planners koop je bij Hello August

*In samenwerking met Hello August


Wie af en toe mijn blog eens bezoekt, weet dat ik een grote voorstander ben van lokaal kopen. Dat hoeft niet enkel in de context van uit eten gaan zijn, ook andere handelaars hebben onze steun extra hard nodig.


Daarom stel ik jullie met veel plezier Hello August voor, een 100% Belgisch en ecologisch merk. Eigenares en grafisch vormgeefster Charlène ontwerpt alle kaartjes, planners, uitnodigingen,...noem maar op, volledig zelf. Best wel impressionant, toch?


Designs om van weg te dromen

Naast dat het fantastisch is dat Hello August een duurzaam merk is, zijn de designs - die zelf getekend zijn - om van weg te dromen. Denk maar aan leuke prints, zachte en felle kleuren en toffe handlettering in alle vormen en maten.

Ideaal voor studenten

Een planner is een echte lifesaver voor wie houdt van een beetje structuur in zijn leven. Ikzelf maak overal lijstjes: in notities, in Word, op mijn hand als het moet. Nu ik de planners van Hello August heb gezien, wil ik nergens anders nog notities op maken. Ze zijn te mooi om ze niet te gebruiken.


Zeker als student is het handig om je week vooraf in te plannen en te zien wat je best wanneer doet. De weekplanners zijn ideaal van formaat om in je tas of rugzak mee te nemen naar school. Mijn agenda van 2020 mag gerust de vuilbak in, ik gebruik vanaf nu enkel nog planners van Hello August.


Bezoek zeker eens de website, want Hello August heeft véél meer te bieden dan leuke planners alleen. Check it out yourself.


Cosy Kisses - Sara x

Comentarios


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

POPULAR POSTS