top of page
  • Foto van schrijverThe Cosy Corner

Balls & Glory - Gent


Waarschijnlijk het meest simpele, Vlaamse boerengerecht dat je ooit kan eten, maar zo zo zo lekker. Ik heb het uiteraard over de gehaktballen met stoemp van Balls & Glory. Wanneer je nog maar voorbij het pand wandelt, ruik je al de heerlijke gehaktballen. Ook bij het binnengaan wordt je niet teleurgesteld, de locatie is prachtig - lange tafels, grote ramen - top bediening én gratis water en appels op tafel.

Let's talk food

Je kiest welke gehaktbal - kip, varken of veggie - met welke vulling. Je kiest of je stoemp wilt of een slaatje en...klaar! Veel meer zit er niet achter het concept van Balls & Glory, maar ik kon het zelf niet beter bedenken.

Welke gehaktballen en welke stoemp in de aanbieding zijn kan je bekijken op de website. Ik probeerde al verschillende opties zoals een gehaktbal gevuld met champignons en truffel of een gehaktbal gevuld met tikka masala (een soort Indisch kippengerecht). De beste combinatie is voor mij toch met stoemp, je krijgt er 'Balls & Glory saus' bij en een groene curry saus. Die heerlijke combinatie kost je slechts 15 euro!

Ook take away is mogelijk.

Bereikbaarheid

Balls & Glory kan je vinden in 5 verschillende steden, dit is het adres in Gent: Jakobijnenstraat 6.

Tram 1, 2 en 4 brengen je dicht bij je bestemming.

Je fiets kan je er zeker ook kwijt, desnoods op de Korenmarkt, die is op wandelafstand.

Op parking Sint-Michiels kan je je auto dichtbij parkeren.

Cosy Kisses - Sara x

#ballsglory #ballsglorygent #gent #leukeadresjesgent #adresjegent #etengent #aanradergent #foodblog #thecosycorner #vlaamsekost

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

POPULAR POSTS