top of page
  • Foto van schrijverThe Cosy Corner

Balls & Glory - Gent


Waarschijnlijk het meest simpele, Vlaamse boerengerecht dat je ooit kan eten, maar zo zo zo lekker. Ik heb het uiteraard over de gehaktballen met stoemp van Balls & Glory. Wanneer je nog maar voorbij het pand wandelt, ruik je al de heerlijke gehaktballen. Ook bij het binnengaan wordt je niet teleurgesteld, de locatie is prachtig - lange tafels, grote ramen - top bediening én gratis water en appels op tafel.

Let's talk food

Je kiest welke gehaktbal - kip, varken of veggie - met welke vulling. Je kiest of je stoemp wilt of een slaatje en...klaar! Veel meer zit er niet achter het concept van Balls & Glory, maar ik kon het zelf niet beter bedenken.

Ook take away is mogelijk.

Bereikbaarheid

Balls & Glory kan je vinden in 5 verschillende steden, dit is het adres in Gent: Jakobijnenstraat 6.

Tram 1, 2 en 4 brengen je dicht bij je bestemming.

Je fiets kan je er zeker ook kwijt, desnoods op de Korenmarkt, die is op wandelafstand.

Op parking Sint-Michiels kan je je auto dichtbij parkeren.

Cosy Kisses - Sara x

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

POPULAR POSTS