top of page
  • Foto van schrijverThe Cosy Corner

La Tâche - Brugge


Om gezellig te tafelen, moet je bij La Tâche zijn. Het interieur van de zaak straalt de nodige rust uit, samen met de open haard en de hints naar de Provence is het een echt pareltje. De locatie, met uitzicht op het water, maakt dit restaurant ideaal voor een gastronomisch avondje uit.

Bij La Tâche kan je letterlijk 2 kanten uit: naast het restaurant zelf, kan je er ook een tafel reserveren aan de teaser-kant. Het interieur is er wat strakker en de bar is het pronkstuk van de omgeving.

Let's talk food

Zoals je hierboven las, heb je 2 opties bij La Tâche: het restaurant of de teasers. In het restaurant zelf heb je de keuze uit de 'chef's choice' of à la carte. Je mag er gerechten verwachten die meegaan met het seizoen en mooi gedresseerde borden van chef Olivier.

Bij de teasers is de kaart wat beperkter, maar er is zeker voor elk wat wils. Hier vind je kleinere gerechten die toch variërend zijn en niet te vergelijken zijn met een alledaags tapasrestaurant. Je kan er eerst samen smullen van enkele fingerfood-opties en daarna zelf verder genieten van de kleine gerechtjes.

Met 3 à 4 gerechtjes ben je zeker even gevuld als een bezoekje langs de restaurantkant.

(bovenstaande foto's zijn enkel gerechtjes en fingerfood van de teaser-kant, voor foto's van het restaurant en het eten, kan je hier terecht)

Bereikbaarheid

Adres: Blankenbergse Steenweg 1, 8000 BRUGGE

La Tâche bevindt zich in Sint-Pieters, net over Scheepsdalebrug. Toch is het niet ver van het stadscentrum en makkelijk met de bus of fiets te bereiken. Je auto geraak je er iets minder makkelijk kwijt, maar de regio is niet druk bevolkt dus grote problemen geeft het niet.

Bus overdag: 3, 13, 33, 31, 35, 47 tot aan halte Electrabel, daar wandel je tot over Scheepsdalebrug, het restaurant is direct zichtbaar.

Bus na 20u: 89 of 92 ook tot aan halte Electrabel.

Fiets: vanuit het stadscentrum is het 10 à 15 minuten fietsen.

*

Cosy Kisses - Sara

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

POPULAR POSTS